Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.
Blogn’Shoes - Korksåler og regnvejr 🌧️

Blogn’Shoes - Korksåler og regnvejr 🌧️

Hej alle 🫶🏼

Korksåler er faktisk ikke særlig vandtætte. Kork er et naturligt materiale, der kan absorbere vand, hvilket kan være skadeligt for sålerne.

Når korksåler kommer i kontakt med vand, kan de blive bløde, deformerede og miste deres støtte og form. Derfor er det vigtigt at undgå at udsætte korksåler for vand så meget som muligt.

Hvis dine sko med korksåler bliver våde, er det bedst at lade dem tørre naturligt ved stuetemperatur. Undgå at bruge varmekilder som radiatorer eller hårtørrere, da varmen kan forårsage yderligere skader på korken.

For at beskytte dine korksåler mod vand og fugt kan du også overveje at påføre en vandafvisende spray eller voks specielt designet til kork. Disse produkter kan hjælpe med at skabe en beskyttende barriere og forlænge levetiden af dine korksåler.

Husk, at det er vigtigt at følge producentens anvisninger og anbefalinger, når det kommer til pleje af dine sko med korksåler. På den måde kan du nyde dine sko i lang tid uden at bekymre dig om vandskader 🌧️

Har du nogensinde haft sko med korksåler? Og hvad er dine erfaringer med korksåler? 😊👟

Jeg glæder mig til at høre fra jer 🫶🏼

Kristina 

 

Efterlad en kommentar

Kurv

Tillykke din ordre kvalificere sig til fri fragt Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt 1-2 dages levering med GLS Pakkeshop
Ikke flere produkter er tilgængelige for køb

Liquid error (layout/theme line 358): Could not find asset snippets/cookie-consent.liquid